Onsdag 28

Nu tänker jag skriva lite här i bloggen.
Inte för någon annans skull än min egen.

Jag har bytt jobb. Jag har i många år varit på Växbo Lin där jag har stormtrivts med mina uppgifter. Jag guidade, jobbade i butiken, träffade människor och hann även med att väva en sväng. Jag gjorde lite allt möjligt faktiskt.
Dock fanns det andra faktorer som gjorde att jag sökte mig nytt jobb. Jag sökte faktiskt inte ens utan blev erbjuden ett kanonjobb. Utan att jag inte ens visste ordet av det så satt jag på intervju i Söderhamn med två kanon chefer. Vi fikade, pratatde lite och sen gick jag därifrån med ett nytt jobb. Så enkelt var det :) En vecka efter satt jag som Mäklarassistent på Swedbanks fastighetsbyrå i både Bollnäs och Söderhamn. Jag skrev tidigare att jag stormtrivdes på mitt förra jobb, det gjorde jag men nu går det inte att beskriva med ord hur otroligt glad jag är att jag fått detta jobb.
Mäklarassistent är nog det skojjsigaste jobb man kan ha :) Här trivs jag nästan oförskämt bra!!

För övrigt så har vi äntligen tagit oss i kragen och sålt vår obekväma soffa och köpt nya sköna istället. Samma dag monterade vi ner gammelsoffan, slängde den på släpvagnen och kastade in den i den nya ägarens hus. Direkt efter drog vi ner mot ikea med en tom släpvagn, fyllde den ganska snabbt med diverse möblemang och ett nytt fräscht tvättställskåp. När vi kom hem monterade vi ihop allt och sedan myste vi ner i vår nya fina soffa med mycket onyttigheter :)

Träningen har äntligen dragit igång. Jag försöker hålla i mån,tis,ons,tors men det är lätt hänt att måndagarna försvinner då jag inte riktigt hinner hem från jobbet. Men det är så jäkla kul så jag ska verkligen försöka nu.

Hoppas alla haft en trevlig dag.
Kramar Emelie


RSS 2.0