Söndag 29

Jahapp, söndagen den 29 november blev
man utsedd till bollnäs lucia år 2009 :)



Tack så mycket för alla röster!! Puss

Måndag 23

Happ, då var det måndag igen.. Fan helgerna bara flyger förbi, förjävla tråkigt tycker jag :) Men sånt är livet antar jag..

I lördags hjälpte jag min kära sambo lite med hans fotbollslag.. Det jag gjorde var att skjutsa tre grababr 1,5 mil ut i ingenstans och bara droppa av dem.. Hejdå, nu får ni ta er tillbaka på egen hand.. Mobiltelefon och pengar fick dom inte ha med sig, så det var bara att börja springa.. Uff, kände mig jävligt dum :)
Efter det åkte jag hem till kära mamma.. Vi bakade lussebullar och gjorde glögg.. Sååå god glögg min mamma gör :) Peter kom senare mot kvällen han också och åt med oss.. Trevlig lördag..
När vi sedan åkte hem så fick jag städmani och städade ur hela skrubben.. Blev bra och rensade även bort några skor !?! Hör å häpna men vissa var trasiga och vissa för små/stor..

Nu är helgen förbi, tråkigt är väl det.. Idag blev allt bara kaos på skolan.. Usch på den säger jag.. Vore det inte för att jag tar studenten iår så skulle jag inte sätta en fot på skolan igen.. :) Så dålig är den..

Nu kom älsklingen hem.. :D Puss

Torsdag 19

Igår var en stressig dag..
Hade nationella från 8.00 till 13.00 Sedan dansade vi i två timmar. Skyndade hem och fick en manadrin av älskling :) Sedan var det bara att skynda sig ner på Heden för att öva.. Snabbt hem, slänga i sig lite mat och sen kom mamma och hämtade mig för då vankades det ännu mer träning..

Idag är jag sååå trött, om inte annat min kropp. Puh.
Ikväll är det övning igen efter skolan och sen träning. Men imorogn, då jeavlar är det dags för fredagsmys. Gud så jag längtar.. VILL HA FREDAG NU!

Åter till skolarbetet nu.
Skicka in uppsats i historia - check.
Lämna in CV - check.
Skriva klart medeltiden - check.
Lämna in PRV - check.

Nu - Ragga röster och kopiera kvitto - check check :)

Tisdag 17

Känner att jag har en sak på hjärtat som jag måste få bort..
Igår, närmare sagt måndag då en ny period började i skolan. Då läggs en till lektion till på schemat som heter Naturkunskap B.. Vi går glatt dit och tänker att vi ska få lära oss något. Men hör och häpna, där sitter teknik-klassen också !?!?!

Hur gick nu detta till. Estet + Teknik?
Med funderingar snurrandes i huvudet sätter vi oss på raden längst fram i klassrummet och tar fram vår penna och papper..
10 min in på lektionen och gubben där framme har börjat snckat atomer hit och elektroner dit.. VA? Vi tittade på varandra och ingen förstod ett dugg.. Teknikarna satt där å mös bara, det här gjorde väl dom i ettan..

Det slutade med att jag till slut öppnade munnen och sa, STOP.. Snälla nu behöver vi en förklaring! Teknikarna tyckte vi var helt dum i huvudet och nu är man klassad som hjärndöd då..
Samma visa idag, labba? Klart man inte kan labba om man aldrig har gjort det. eller? Teknikarna skrattade åt oss och vi förstod ingenting..

Fy för teknikare.. Skulle vara så jävla roligt att ta med ett piano någon gång och be dem spela en blues-tolva tex.. Och sen skulle jag skratta åt dom!! :)

Onsdag 4

Bra gjort Emelie.. börja blogga igen, hah! Gjorde iaf ett försök..
Nää här kan ni inte förvänta er uppdatering lite då och då, utan här slänger jag in något när jag har lust och tid! :)

Idag hade vi gemensamsång. Alla är så duktiga, men jag vill ge Magnus lite extra uppmärksamhet.. Helt otroligt bra var han idag. Jag har känt honom i snart tre år och av dom tre åren så har han sjungit varje dag, men aldrig som idag.. En blivande stjärna tror jag iaf :)
Och lite senare knäpptes det ett antal kort som förhoppningsvis kommer ut i tidningen på fredag, whiho!! Min underbara älskling hade städat och plockat lite när jag kom hem (något ska han väl göra när han är ledig) haha nädå.. Stort tack, det var så skönt att komma hem :)

Nu har Peter sprungit över till Jon-kanon och ska kika på fotboll ikväll. Även jag har spelat på bomben så nu är det bara att hoppas på att det rullar in bollar så det rullar in pengar för mig.. Själv missade jag träningen men ska försöka plugga lite, urk!! Har ingen motivation alls. Allting är hit och dit och det blir bara strul..

Ha det gött sålänge så får vi se hur lång tid det tar innan nästa inlägg ramlar in :)

RSS 2.0