Torsdag 20

Imorse när jag vaknade var jag så otroligt trött. Jag var på gränsen till att stanna hemma och sova. Men nej så, jag pallrade mig upp och åkte till skolan. Vilket jag nu ångrar stort! Jag åkte till skolan för att få höra att jag gjort klart alla arbeten och kan då åka hem. Lite putt blev jag allt..

Åkte hem och pluggade lite, inte så mycket men. Lagade mat och nu väntar jag på hjärtat mitt som snart kommer hem från fotbollen. Ikväll blir det iaf inte en sen kväll, tidig som fan ska den bli. En dag kvar i skolan denna vecka, underbart!

Hittade iaf mina dröm studentskor + balskor. Och bara för att jag gillade dem så finns det självklart inga storlekar till mig. Enda storleken som fanns var 39, finns ju ingen chans att jag kan stappla runt i dem. Sur igen, men då kom hjärtat hem med en tidning till mig, Vackra hem! Och vipps, glad igen :)


Söndag 16

Gud så skönt det har varit med långhelg. Synd att den nu är över och att jag är tröttare än vanligt, suck! Men helgen i sig har varit bra. Mycket innebandy och fotboll, sedan grillning med vänner. Lugnt och skönt.
Imorgon är det nya tag och en ny vecka. Vi börjar den med en dag i skolan sedan en Rädda barnen konsert. På tisdag är det personaldag så då blir den en dag i växbo. Sedan kommer veckan att rulla på som vanligt med skolan tror jag. Vi har två examinationer som ska in denna vecka också. Jag har dock inte börjat med någon ännu, typiskt!
Åkte hem till växbo ikväll för att plugga lite, men har bara hunnit med att gjort klart en uppgift i kulturhistoria som har legat och skräpat. Så till veckan får vi se till att ta tag i historieuppgifterna också!
Nu ska jag gå ner till pappsen, dags för lite käk. Sen en chipspåse framför tv låter bra tycker jag!

Tisdag 11








Tisdag 11

Jag och min sambo har ett jätte problem nu!
Vi bor i en fin tvåa på andra våningen på Gärdet i Bollnäs. Det är inte något fel på den förutom att vi skulle ha velat renovera köket. Nu har vi fått ett erbjudande av våra vänner att hyra en lägenhet under dem i ett hus. Huset ligger vid vattnet och läget är verkligen jätte fint. Jag gillar lägenheten i sig, den är stor och högt i tak, men det enda som stör oss är att om vi skulle byta så skulle man kunna säga att vi byter ned oss.
Lägenheten som vi bor i nu är som sagt lite fräschare och modernare än den andra som är mer rymligare och bättre läge. Det är otroligt svårt att bestämma sig. Vi skulle ju som sagt vela renovera köket här, och köket i den andra lägenheten var inte alls så fräscht. Rummet var stort och fint men köksdelen var väldigt liten. Det var lixom mindre skåp och förvaring än vad vi har nu!
Åh, blir bara frustrerad när jag tänker på det! Jag vill jätte gärna ha lägenheten, den är stor, fin och bästa läget i Bollnäs. Men köket??? Man spenderar ju ändå en mycket tid i köket!

Torsdag 6

Igår var jag lite arg på hjärtat mitt men idag är jag glad :) Han la in en påminnelse på mn mobil igår när jag sov, den pep till idag och det stod. Jag älskar dig Emelie, du är mitt allt! Är han inte bara för go, det gjorde att min dag blev lite bättre helt plötsligt. Tack :)

Onsdag 5

Skolan har tagit över mitt liv. Jag åker till skolan 7 på morgonen och sen kommer jag hem mellan 20-21. Ogillar skarpt.
Vi håller på för fullt med vår slutproduktion, Heja Hektor! Jag hoppas att den blir bra, nu känns inget bra nästan. Är trött och lite smågrinig hela dagarna, ont i magen och less när jag kommer hem. Stackars Peter, men han får stå ut med mig just nu! Dock är jag så otroligt trött på att springa och plockat skit som bara lämnas överallt i lägenheten. Börjar förstå folk som blir galna för de städar och plockar efter andra, och sen får de inte ens ett tack för det. Man kanske bara ska lägga av och se vad som händer?
Jag säger som syster sa, snälla klona mig! Vår slutproduktion tar upp all tid, har massvis med plugg som ska in de två närmaste veckorna och jag har knappt börjat. Uff! Efter denna helg kommer allt att kännas bättre och jag kommer förhopningsvis att vara gladare :)

RSS 2.0