Söndag 31

Både älskar och hatar söndagar..

Har tvättat och plockat lite, lagat mat och ätit tacos med min älskade sambo. Dock är han en dryg spelare som ikväll har varit sur å grinig för det inte har gått som han ville. Jag säger att det är han som är dålig på att tippa :)

Men nu blir det film och mys. Han är på bättre humör!!


Onsdag 27

Nu är det onsdag.. Ska träna ikväll och sedan åka hem till växbo en stund medans Peter tränar pojkarna!! Kanske mysa en stund med Elin :)

Många är sjuka såhär tids, Karin och Wille är inte i skolan idag :( tråkigt!!

Men nu ska vi gå å äta soppa, puss!

Tisdag 26

Tänk hur vissa människor är.. Babbelbabbelbabbel :)
Emelie mår dåååligt.. Illamående så blev tvungen att springa ut från lektion två gånger och spy.. Man känner sig inte alls så trevlig och fräsch!! Hemma nu och ska försöka sova.. Mår fortf illa :(


Måndag 25

Idag beställde jag mitt nya golla sleeve till min dator, jippi!!
Jag tycker att den är jätte fin?

Elin har kommit hem!!! Hon blir hemma i en hel vecka så idag lunchade vi på furan, sen har hon lovat att hon ska baka cheesecake till mig :)


har kikat igenom mobilen nu ikväll och hittade en bild som betyder mkt :)
Min älskade pappa som handmålade en vägg till mig i min gamla lägenhet, helt klart hälsinglands snyggaste fondvägg!!


Min kärlek och jag träffades för snart ett år sedan <3 Minns när jag ritade denna bild i skolan, då hade vi bara setts en gång.. Ändå var mitt hjärta i min tanke hela tiden!!


Nu ligger jag här i min säng och funderar om jag ska försöka mig på att sussa eller om jag ska vänta på mitt hjärta som kommer hem lite senare? Han har rinkbandy ikväll..
Ligger också och kikar upp på vår vägg här i sovrummet.. Minns när vi satte upp våra namn, jätte fint!! Men minns också hur ett E i mitt namn försvann i ca 1 månad, totalt borta. Vi tänkte köpa ett nytt men då helt plötsligt kom det tillbaka!?! Så nu är det helt igen.. Men hur kommer vi aldrig få förklarat.. Vi har frågat ut Jon och Pär :) Men dom verkligen blånekar!!
 

Nää Nathali tycker att jag har konstiga fötter??


Träning tis-ons-tors!!
Studentfest fre, maybe utgång med elin lör!!

Gooodnatt gott folk, puss!!


Fredag 22

ÄNTLIGEN HELG!!

Som jag har längtat.. Jag åker hem till växbo denna helg. Peter ska iväg på något med fotbollen så jag bosätter mig hemma med mamma och pappa för helgen..

Peter har inte fått helg riktigt än. Självklart är han på fotbollsträning, som han varit på varje kväll denna vecka.. Men jag säger inget för jag tycker att det är roligt för honom att han blivit tränare osv. Jag har blivit en stolt flickvän :) Jag har väldigt tur som får sova brevid Peter varje inatt iaf, vakna å pussa på honom! Kärlek..


Torsdag 21

Ikväll åkte jag till Spicy Cow och åt en supergod middag med mina tärnor från luciatiden..

Det var så roligt att träffas igen, och vi bestämde redan nu att vi ska ses igen inom 3 veckor :) Lika bra att vara på allerten!!
Lions var också med och åt.. Vi fick veta att vi slog rekord iår, mest insamlade pengar och otroligt mycket folk i kyrkan.. Det var roligt att höra, vi fick alltså MVG kan man säga ;)

Vi fick också våra foton som var med i tidningen när röstningen skedde, tack och bock! :)
Lasse har lovat oss grillparty också till sommaren, det glömmer vi inte Lasse.. Och även har han lovat att han ska laga mat åt oss, hoho. Vi kommer väl att bosätta oss i Mödänge vi!!

Som sagt så hade vi jätte trevligt, satt kvar och pratade och skrattade ända tills dom stängde.. (när dom släckte i köket förstod vi att det var dags att tänka på refrängen).

Tack för en lyckad kväll mina tärnor och Lions!!






Torsdag 21

Kikade på en film idag...
Karin och Nathali har hakat upp sig på en sak..

- Is that my pearls? - Why, why?

(flickan med pärlörhänget)


Nathali är vår lilla snygging!!

Onsdag 20

Min rooompa håller på att dör!!
Träningen igår gav mitt arsle en riktig omgång, ajajaj vilken träningsvärk idag.. Och dum som man är så går man ner å kör en timmes svettexpress idag.. Vi får väl se om jag kommer upp imorgon :/

Nu dusch, sen borde jag plugga men gud så skönt det skulle vara att bara krypa ner å mysa för mig själv innan sambon kommer hem.. Hmm, vi får väl se :P


Titta vilken fin vän!! :)

Måndag 18

Idag har det varit en helt vanlig dag i skolan!!
Och imorgon är det natukunskapsprov kl 07.45!!

Efter skolan åkte jag och peter runt och letade efter några snygga beslag som vi ska ha på vår byrå.. Dock så finns det knappt några beslag någonstans, bara helt vanliga handtag.. Boring!! Får leta vidare, annars blir det till att beställa några från internet..

Jag började plocka ner julen idag.. Julgran, julstjärnor, adventsljusstakar!! Byte av gardiner, tvätt mm.. Peter skulle iväg och spela rinkbandy kl 10.. Och helt plötsligt säger han att han ska åka, jahaa.. Redan? Jag trodde att klockan var 8, halv 9.. Men det var hon ju inte, närmare tio!! Gud, hela kvällen bara flög förbi..

Det gick tydligen inte så bra för dem.. Peter har kommit hem och är en riktig surpuppa!! Allt är tydligen fel, tråkmånsen.. Hoppas det går över så han blir lite gladare när vi ska krypa ner i sängen.. Bästa stunden på dagen ju!!

Jag ska nog hoppa in i duschen nu, håret känns som ett paket smör!!
Har försökt pluggat, men det är sjukt svårt.. Får helt enkelt hoppas att provet är enkelt imorgon, men det kan jag väl aldrig tro.. Östen som tror att vi fattar det han har hållt på med i århundranden, jo visst skit enkelt.. Pöh, jag vill kissa på naturkunskap :)

Torsdag 14

Imorgon är det fredag, äntligen!! :)

Idag på svenska hade jag och sibel tråkigt.. Därför tyckte hon att det var skit kul att knäppa lite knasiga kort på min dator..











Haha, tänk va ful hon är!! :)

Jag och Maja blev faktist lite sugna vi med när Sibel satt där och skrattade för sig själv.. Så vi provade också!! :)





Nej fy vad fula vi är hela högen!! :)

Imorgon är det iaf fredag och helg.. Jaa, du är så välkommen.. Jag har tränat nu också, och hela kroppen skakade som ett asplöv (eller vad är det man brukar säga?) Känner att jag kommer att vara helt slut imorgon.. Även fast vi har sovmorgon.. Börjar inte föränn 08.55 häftigt va.. Bästa sovmorgon lixom, pöh!! Men bra mycket bättre än 07.45 iaf som alla andra dagar..

Dusch nu och sen sussa!! Puss

Tisdag 12

Idag började jag 07.45 Hade dubbellektion i naturkunskap och sedan historia. Efter det så åkte jag direkt till Växbo och hade ett litet möte med min chef. Så något sista sommarlov blir det inte, men har nästan ardrig haft något heller, inte de tre sista åren iaf. Jag tar studenten den 11, och börjar jobba den 14 :) Hoho, hoppas att jag har piggat på mig efter hela skivan bara!!

Efter det så åkte jag hem, lagade lite mat och åt med darling. Han fortsatte vidare på träning med fotbollen och jag har varit ner och kört pump med mamma, kina och mia. Herregud om jag kommer att ha träningsvärk imorgon, fyfan!! :) Men skönt vare.

Nu började det en film på tv. Tror nog att jag ska slänga mig i duschen en snabbis och sedan mysa ner mig i soffan och kika på den :)

Kram


Måndag 11

Första dagen i skolan efter tre veckors lov.

Förstår ni, här har man kämpat i olika skolor i 12 år. Nu är det bara en enstaka termin kvar sen är jag fri. Fri som en jävla fågel. Fast pöh, trodde jag det. Nej någon frihet blir det inte, och inte heller något sista sommarlov. Jag börjar förhoppningsvis att jobba direkt när studenten är tagen. Sommarjobb är jag garanterad, imorgon ska jag dit och prata lite. Kanske kan roffa åt mig en anställning :)

Så i fem månader nu tänker jag faktiskt glassa ganska mkt. Inte göra mer än nödvändigt! Tror dock att det kommer att bli hektiskt för oss på estet ändå. Projektarbete hit, slutproduktion dit. Balen där, studenten här.

Nu är det bara att ställa om sig i gamla vanor.
Skola 07.45 - 16.00
Laga mat - äta - diska
Tvätta
Träna
Duscha
Ev, plugga
Sen avsluta dagen med att krypa ner i sängen med darling.

Idag har jag hunnit med skolan, lagat mat och ätit med Peter. Samt diskat. Någon träning idag blir det inte, tänker bara ta en lite promenad senare. En tvätt är på g i maskinen. Duscha tänker jag göra efter promenaden, men något plugg blir det då inte idag :) Nej fyy, blää!! hihi.. Och det bästa spar jag alltid till sist, mysa ner i sängen!!

Imorgon blir det Pump, på onsdag Svettexpress och på torsdag Pump. Men nu läll är det Simon och Thomas på tv, så jag bänkar ner mig i soffan en stund. Tjingeling!!

Fredag 8

Oj, börjar skolan redan på måndag?? Nej, vill inte!! Nu vill jag bara att det ska gå snabbt snabbt snabbt så jag kan få ta studenten full som jag sa till pappa :) och sen jobba och tjäna pengar..

Åkte iaf till Kina på växbokrog och gick igenom vår konsert.. Jag och Sibel ska som sagt ha vårt projektarbete där som kommer att innebära god mat till underhållning som jag och Sibel har fixat :)
Här kommer lite info för er som är intresserade:
Plats: växbokrog
Tid: 12.00, 15.00, 18.00
Det kommer alltså att vara tre sittningar så när man bokar bord kan man välja vilken tid man vill äta/se.
Annons kommer att komma ut närmare mars varje torsdag.
Så glöm inte att vara på allerten och boka.
Kvällen kommer alltså att innehålla goood mat och fiiiin underhållning.

Igår åt jag lite popcorn och drack ett glas vin, mmm. Det är avslappning det! Nu har Peter åkt iväg på träning och jag har lurat hit Elin :) hihi.. Hon är hemma över helgen från stockholm. Så imorgon ska vi börja dagen med att kika lite på kommunmästerskapet, min älskling tränar ju Bollnäs nu så bäst att se om han sköter sig :) Sen åker jag till gävle för att kika på hockey. Och när jag kommer hem är det vinpimpling med Elin som gäller.. Braa slut på lovet tycker jag :)

Nej nu måste jag tända lite ljus här i lägenheten, jag fryser!!

Onsdag 6

Nu har det gått 2 och 1 halv vecka på detta jullov.. Jag har gjort mest vanliga saker, slappat festat tvättat ja alldagliga sysslor.. Men det har varit ett bra lov. Haft myskvällar med Vickis, det är inte ofta.. Fika-kika dagar har vi också hunnit med :)
Det är just det att förra årets jullov spenderade jag nästan varje dag med Vickis.. Då bodde jag själv, var singel och vi hade mycket kul.. Iår har jag gått och blivit sambo med en underbar person, Peter.. Var rädd att saker och ting skulle förändras, men nää.. Jag har haft ett exakt lika roligt jullov, nästan lite bättre..
Jag får somna brevid min älskade och när jag vaknar är han det första jag ser, jag trivs!!

Min andra bästa vän Elin har bosatt sig i Stockholm detta år.. Var även här rädd att saker och ting skulle förändras, och tyvärr har det nog gjort det.. Det är svårt att bara ha kontakt på telefon, iaf för oss.. Vi som vill sitta på balkongen, dricka vin och prata hela nätterna.. Det blir inte samma sak på telefon..
Vi tappade kontakten för ett tag men vi har nu båda bestämt att det ska vi ändra på.. Jag ska släpa mitt feta arsle till stockholm så snart som möjligt, och Elin kommer hem hit på lördag.. Oj vad det ska pratas :)

Skoter har vi åkt i vinter.. Säg vilken vinter jag inte gör det? ;) Bara älskart!! Jag och Peter bestämde oss för en tur runt om i Hälsingland med Lotta, Erik, Pettersen och Sandberg.. Riktigt härligt var det..

Snart ska julgranen slängas ut.. Och allt julpynt. Jag har faktiskt tagit bort tomtar och sånt.. Bara julgran, stjärnor och ljusstakar kvar.. Vi målade ju om en spegel i svart som vi har satt upp i hallen.. Det blev mycket snyggt och nu har vi bestämt oss för att slänga in en byrå i hallen också.. Och då vill jag ju ha den svart, eller hur.. Vita väggar och svart inredning.. Byrån vi har är sjukt fin, men brun.. Frågan är denna om vi ska måla den svart? Det känns nästan som att vi förstör den eftersom den är så fin.. Splittrad!!

Nu tror jag att jag ska poppa popcorn och kika klart på two and a half men.. Ciao!

RSS 2.0