Lördag 29

Imorse vinkade jag av hjärtat som åkte på kryssning med grabbarna! Ojoj, hoppas ingen hamnar i sjön bara :) Sedan en snabbvisit på staden och sedan stor röjning i lägenheten. Nu är allt klart för hösten och det känns superskönt!

Kvällen har jag spenderat hemma hos mamma och pappa i härliga växbo! Här är det tyst och stilla, långt till närmaste granne. Inte alls som i stora bollnäs! :) Men så ensamt det är nu i denna stora dubbelsäng, jag fyller lixom inte ut den själv! Önskar hjärtat var hemma och myste med mig, men en natt ska jag nog klara!

Morgondagens schema är späckat! Upp och sy fina köksgardiner, åka till farmor för att leta upp gamla mattrasor som ska bli något nytt och fräscht (om mamma lär mig virka förstås), gå på växbo lins utförsäljning och även till loppisen på bygdegården! Hoppas jag hittar något roligt. Sen ska jag nog åka hem till bollnäs och invänta hjärtat igen :)

Onsdag 26

Då var det redan onsdag igen. Helt galet vad fort det går, nästa vecka är det november lixom!
Men allt känns så bra nu, jobbet flyter på och jag har massvis med roliga saker framför mig. I november ska jag på en kurs med 3 till på jobbet. Vi ska bo på Skepparholmens konferens och spa, låter helt okej :) Sedan ska jag iväg på en assistentkurs lite senare också.
En annan rolig grej som händer i november är att Lina och Sofie har lurat med mig till Ullared :) Ojojoj! Något jag aldrig trott att jag skulle åka till. Massor med folk, vilket gör mig tokig! Men som sagt, dom har lurat med mig så med det ska jag :)

Idag hade vi möte med Anticimex efter jobbet och sedan gick vi vidare och blev bjudna på mat på Acropolis. Gud så gott det var, verkligen jätte tack för en god middag!

Till helgen åker Peter och grabbarna iväg med Ålandsbåten, och jag säger ingenting så har jag ingenting sagt! :) Så jag åker nog hem till Växbo och myser med mor och far ja!

Nu är det dags att sussa! Godnatt :)

Tisdag 11

Har haft en riktigt bra tisdag!
Började dagen med jobba från 8-14 i Söderhamn, sen åkte vi till Bollnäs hela högen (både kontoret i bollnäs och i söderhamn) och tog nya fräscha kort till hemsidan mm.
Hoppas dem blev bra!
Vi avslutade sedan fotosessionen med en fika på krokanen, mycket gott.
Efter jobbet åkte jag hem och började tvätta, diska mm. Syster kom från Gävle så jag tog med henne på ett Pulse&Power pass. Nu har jag slängt i den tredje maskinen med tvätt för dagen, själv har jag slängt mig i soffan framför DH.
Önskar hjärtat var hemma och myste med mig men han är i huvudstaden och kikar på fotboll. Så jag får vänta tills sena natten innan det blir någe mys här på lilla gärdet :)
Nu ska jag fortsätta mysa med mig själv och invänta tvättmaskinen!

RSS 2.0