Måndag 29

Jag bär på vykort till fru Hansson,
en faktura till nån som blir blåst,
och en postordersförskottsavi,
som är stämplad i Borås.
Ett paket till lilla Jenny,
och en tipsvinst till Hedin,
och mitt allra bästa kärleksbrev,
till byns enda blondin...

Ja, mitt allra bästa kärleksbrev...
till byns enda blondin...

Hihi, jag åker som sagt runt i syster och Johans bil nu när de är i Thailand. Me like ;) Något mer som jag gillade var en skiva som jag hittade idag och lyssnade en bit på den. Många gamla godingar och sedan denna favorit. Byns enda blondin, var tvungen att leta upp den här på internet och det var som jag trodde. Kära SvenIngvars var det som hade komponerat ihop denna sköna låt :) Det trodde jag inte om er sis and johan!

Söndag 28

Säg mig kära vänner! Var kan jag hitta dessa skönheter, eller liknande??


Söndag 28

Det blev ingen dålig lördagkväll igår :) Jag och Peter åkte upp till Erik och Lotta och tittade på en film, Valander-Vålnaden. Den var jätte bra tycker jag. Det blev en riktigt lugn och bra lördag :)

Idag har jag och Peter gjort lite nödvändiga ärenden som att slänga alla tomburkar och flaskor som har legat och slängt här hemma. Slängt mycket skit också :) Hämtat matchtröjor och shorts så att pojkarna har något att ha på sig ikväll när det är match mot Kilafors. Hoppas att dom vinner, Kilafors är inge bra! :) Sen det nödvändigaste kanske, åkte hem till växbo och åt mat med mamma och pappa. Rökt firre med gosås, hihi. Man tackar!

Ska kanske bädda sängen och plocka undan lite innan jag åker iväg och tittar på hjärtats match som börjar vid åtta. Då är det fint och vi kan tända ljus och bara mysa restan av kvällen när vi kommer hem. Det behöver jag om jag ska orka med kommande vecka. Det kommer att bli tufft!!


Lördag 27



Äntligen helg, fy så skönt!! Igår åt jag och Peter på Akropolis, grymt god mat. Sedan hyrde vi en film och myste ner i sängen, dock somnade jag som vanligt hihi! :)

Idag kikade jag på fotboll en sväng, hjärtat hoppade in och spelade med Hällbo! Duktiga pojkar :) Sen var han tvungen att åka och jobba igen, så jag åkte till Dollar och gick där för mig själv en stund. Nu när Peter kommer hem är det handboll som står på schemat. Hans systers barn ska spela!

Sen då? En lördagkväll som inte är planerad låter väl lite tråkigt tycker jag! :)

Torsdag 25

Tillägnar ett litet inlägg till min kära pappa för han var så gullig och stöttade mig 
när han höll min hand under begravningen idag. <3



I was enough for her not long ago
I was her number one
She told me so
And she still means the world to me
Just so you know
So be careful when you hold my girl

I loved her first and I held her first
And a place in my heart will always be hers
From the first breath she breathed
When she first smiled at me
I knew the love of a father runs deep
And I prayed that she'd find you someday
But it still hard to give her away
I loved her first

How could that beautiful women with you
Be the same freckle face kid that I knew
The one that I read all those fairy tales to
And tucked into bed all those nights

I loved her first and I held her first
And a place in my heart will always be hers
From the first breath she breathed
When she first smiled at me
I knew the love of a father runs deep
And I prayed that she'd find you someday
But its still hard to give her away
I loved her first

Torsdag 25

Usch, idag var det begravning för Annika Jonsson och jag sjöng två låtar. Hallelujah på svenska och det är inte regn som faller, grymt fina låtar! Tänker på Emma, dotter till Annika som begravdes.

Efter begravningen åkte jag hem och började plocka all jävla skit som låg överallt i hela lägenheten! Jag är väldigt duktig på att lämna saker efter mig men jag förstår faktiskt inte hur man kan klä av sig och släppa allt precis där man står? Nästan varje dag när jag kommer hem ligger det ett par jeans i hallen, strumpor vid soffan och tröja och kalsonger i sovrummet. Hur?
Hur som haver så fick jag ihop det mesta och tvättning för hela slanten blev det. Jag tycker att jag har tvättat och diskat hela eftermiddagen/kvällen men ändå finns det tvätt kvar, åh! Det finns ju inget mer ställe jag kan hänga upp den på. Måste vänta med att tvätta det sista tills imorgon!

Nu sitter jag i soffan, kvar på dagen att göra lista är plugga. Motivation = Noll.

Provet imorgon kommer att skratta åt mig när det ligger där på skolbänken och väntar på att jag ska skriva! Jag fattar ingenting. Läser och läser som en galning men verkligen inget som fastnar i min lilla hjärna just nu. Lärarna borde väl för fan förstå att dom inte kan slänga så mycket plugg på en och samma gång. Vissa har faktiskt inte hjärna nog till det! :)

Imorgon ska jag och Peter ut och äta middag, mums! Myspys. Det var faktist inte igår kan man säga. Men det var ju faktist ett helt år sedan jag och Peter träffades nu någon gång under mars månad.

Fredag 19

Haha, skrev lite med syster idag på facebook chatten. Sant som det är sagt så är världens bara för liten. Syster är på semester i thailand och halv fem en morgon när de var på väg hem till hotellet efter en galen utekväll så stannade de till på ett tattueringställe. Där träffar de en svensk kille som de börjar prata med. Han kom från söderhamn så syster frågade om han kände mig eftersom jag går i skolan i söderhamn. Och dra på trissen, självklart gjorde han det. Han var kompis med ett ex till mig från söderhamn. Så han visste tydligen vem jag var. Men självklart också så är det ju så att alla känner apan men apan känner ingen! ALLTID! Jag kände igen hans namn men inget mer, jaha.
Men det är ganska otroligt tyckte jag och syster att halv fem på morgonen, på andra sidan jorden träffar min syster en kille som känner mig. ?

Fredag 19















Fredag 19

Ikväll blir det mys med jonsson och stehn. Lite vin och tacos! :) Imorgon går vi ner på sjön och hälsar på de tappra tävlande. Vidare till söderhamn och bussresa till stockholm. Över på båten och fest hela lördagnatt + söndag dag. Bussresa tillbaka på söndagkväll och kanske vidare till bollnäs för att avsluta denna partyhelg! :)

Jihoo. Ska klara mig igenom denna skoldag nu sedan åker jag hem och packar. TAGGAD!

Tisdag 16

Tisdag och en timmes lektion på skolan. Kändes ganska onödigt men vad gör man inte! Kvar på schemat står middag och träning.

Morgondagen kommer nog att se ganska lika ut, förutom att jag tror att jag ska traska en stund på stan också och se om jag kanske hittar något snyggt till helgen. Jag och mina vänner ska på kryssning, närmare sagt studentkryssning. Hoppas att det blir roligt!

Förra onsdagen hade jag som sagt mina vänner på middag och det blev även krogen senare på kvällen. Tackar än en gång för en underbar kväll.


jag och nathali under onsdagen


Måndag 15

Idag började skolan igen efter en veckas lov, dock så känns det inte som att jag haft något lov! Men det var roligt att se alla igen, hade sånglektion och sedan lite slutproduktion. Imorgon har jag en lektion mellan 10-11. Blir så sur när det tar längre tid för mig att ta mig till skolan och hem igen än tiden lektionen är! 1 timmes lektion, onödigt eller hur?

Det har varit fullt upp hela helgen med kalas och grejer! Nu när jag kom hem efter skolan så ligger Peter i sängen. Han hade spytt hela dagen och hade ont i magen. Det känns som det är magsjuka på G. Och dumma honom om han smittar mig, jag som ska iväg på kryssning till helgen!

Dags att ringa kantorn och prata låtar och tonarter inför begravningen nästa vecka. Uffuff!

Hjärtat mitt gör ju inte många knop denna dag så det blir väl en kväll med datorn i sängen, lika som det har blivit ända sedan jag kom hem från skolan :) Men någon mat måste det väl bli, även om inte Peter vill ha så vill ju jag ha!

Fredag 12

Nya tavlor och skyltar i hemmet! :)




Så, välkommen hem till oss! Kärlek mellan två! Och nu vet alla vart WC är! :)

Det blev en promenad med hjärtat när han kom hem från jobbet. Sedan gjorde vi lax med qiunoa till middag, mums! Peter är iväg och tränar och jag ska hänga tvätt nr 2 som precis blev klar. En tvätt till sen är det fredagsmys och invänta lördag 13 mars, närmare sagt min dag!

Fredag 12

Trött denna dag. Usch! Men jag klev iaf upp och tog reda på disk, tvätt och lite städning. Peters familj kommer hit och fikar på söndag, imorgon ska vi hem till min familj och fira min födelsedag. Varför känns inte födelsedagarna som de gjorde när man var liten? Man kunde inte sova dagen före, man var förväntansfull en hel vecka innan. Jag är bara trött och tycker nästan att det känns jobbigt? Men det blir säkert mycket bättre och roligare imorgon när dagen väl är här :)

Titta vilka superfina naglar jag gjorde i måndags!



Fredag 12

Mina fina kuddar som jag sydde i onsdgas!

torsdag 11

Jag är så dålig, så fort det blev lov så blev jag dunderdålig på att uppdatera här!! Men det är faktiskt för att jag har redan gjort så mycket. Vi gör såhär, vi delar upp detta inlägg i händelser :)

Lördag, växbo.
I fredags så flyttade jag och Peter hem till lilla växbo för att ta hand om djuren. Mamma och pappa var i fjällen över helgen. Va ute på långpromenader med vår vovve, underbart. På lördagen fyllde Erik 26 år. Så vi bjöd in dom på en liten spelkväll. Olle, Erik och Peter blev som vanligt bra på g medans Frida, Lotta och jag fick oss några goda skratt. Det spelades med andra ord, vilket blev en succe när grbbarna var lite rund om fötterna :)

Måndag, stockholm.
I måndags så beställde jag en sista minuten biljett ner till stockholm och till min fina vän Elin. Väl på tåget plingar det till och det sägs "personal i vagn tre har drabbats av sjukdom, ingen kommer att kolla på bijetter i vagn tre" Jahapp, då hade jag kunnat åkt ner gratis då. Väl nere kikade vi på stan, åt gott och drack gott! Hittade nya skor så nu behöver ingen vara orolig längre att jag går i mina toktrasiga stövlar som jag älskar så. Jag har dock inte slängt dom än :)
På tisdagen shoppade vi lite till, åt äver gott och drack gott denna dag. Sedan var det dags för hemfärd till Bollnäs. Elin och jag beställde en biljett och eftersom hon inte har någon skrivare så tog jag biljetten på telefon. Skit smart tyckte vi. Tåget kom, jag letade fram biljetten i inkorgen, vagn tre plats 30 läste jag. Hoppade på och letade min plats samtidigt som mamma ringer. Pratar en stund och precis när jag sätter mig på min plats så har vi pratat klart och vi lägger på. Bara det att när jag trycker bort på min telefon så har jag raderknappen brevid, så vad tror ni att jag gör?? Jag raderar ju biljetten! Gaaah. Där satt jag på min plats och på rätt tåg, dock utan biljett. Tåget började rulla så jag hade lixom inget annat val än att sitta där och skämmas utan biljett. Hade ett beställningsnr så jag hoppades innerligt på att det räckte med den. När bijettgubben kom så var det en ung snygg karl. Man slog på charmen och berättade precis vad som hänt, han skrattade till och sa det att det hade faktiskt räckt med beställningsnr om hans lilla handdator hade funkat. Men han litade på mig så allt var lugnt! Men bara hela grejen, jag hade ju kunnat åkt gratis hem också, så typiskt :)

Onsdag, brudar.
Igår kom mina älskade flickor. Jag bjöd på paj och vi drack gott och hade det dunder trevligt hela kvällen. Mycket roligt och tokigt hände under kvällen, lägger ut senare om det kommer upp några bilder eller någon film! :)

Idag.
Idag är det mammas dag. 11 mars och mammas födelsedag. på lördag är det min dag. 13 mars :) Men tills dess så ska jag försöka ta det lite lugnt och känna lovet. Har varit fram och tillbaka med det nu..

Torsdag 4

Jag som skulle skriva ett litet till inlägg i bloggen igår, det gick ju bra. Vaknade när hjärtat kom hem, då hade jag ljus, tv och lampa på :) hihi, jag måste ha varit trött! Och idag ville jag verkligen inte kliva upp ur sängen, Peter var så gosig och jag var så trött. Men tur är det väl att det snart är fredag, för det betyder inte bara fredag och helg utan det betyder en hel veckas ledighet. Det är nämligen lov!!

I helgen ska jag och hjärtat flytta hem till växbo. Mamma och Pappa ska följa med mormor, morfar, morbror, maja och kusinerna till fjällen. Så Peppe och Piraten behöver lite sällskap :) På söndagkväll eller på måndag så åker jag ner till storstaden och till Elin. Stannar där en natt, då ska vi mysa! :)

Jag har sååå ont i benen, gah! Tränade i tisdags och tränade igår, Linda körde hårt med oss. Tror nog faktist att mamma också har lite träningvärk :P Idag efter skolan hade jag tänkt följt med pappa och skjutsa syster och Johan till arlanda. Men mamma skulle följa med honom och göra honom sällskap så då kan jag träna lite istället :) Sen måste jag verkligen hem och plugga, det blev inte så mycket plugg igår även fast jag sa att jag skulle göra det. Fick lite andra saker på tankarna!!

Har en tre timmars lektion nu, och den är sjukt tråkigt. Redovisningar som bara tar enormt mycket tid! Tur att det snart är mat, gottgottgott :)


Onsdag 3

Jippiekajejj, nu är det bara tio ynka dagar kvar till jag fyller år. Hurra! :) Och ännu roligare, veckan efter är det studentkryssning, underbart..

Tränade igår och nu igen ikväll, uh mina ben är som stenar. Sjukt tunga, men sjukt roligt är det! Tänkte att jag skulle ta tag i plugget så jag kunde mysa med hjärtat senare, men ickesanicke. Hjärtat ringde nu och bad mig ta in hockeytrunken, det blev alltså hockey för honom ikväll :/ Menmen, jag har det mycket bättre än många andra iaf. Jag får ju faktist sussa med min sambo varje natt, det tackar vi för :)

Kommer tillbaka lite senare! Måste fixa lite :P

RSS 2.0