Onsdag 21

Herregud, är det redan ons? Fan vad jag hatar att vara sjuk, det är verkligen det värsta som finns. Många blir dunderglada när dom blir lite sjuk för då får dom vara hemma ifrån skolan.
Jag har alltid gått i skolan även fast jag har varit sjuk. Nu blir jag helt sjuk av att vara sjuk.. Man får verkligen inte gå i skolan om man är sjuk nu!?! Jag fullkomligt hatar det, jag hatar att vara hemma och vara sjuk. Jag kan gå i skolan och vara sjuk, jag kan det.. Men nu får jag plötsligt inte, känns hur dumt som helst! Dumma svininfluensa..
Dessa fem dagar jag har varit hemma så har man ju ändå inte fått nått gjort, så fort jag lyfter arslet från soffan så säckar man ihop igen. Peter blir ju fullkomligt galen på mig :) Men jag förstår, jag är inte van att vara hemma och vara sjuk, jag blir uttråkad!! Jag blir sur för att jag inte kan, jag orkar inte. Tycker lixom synd om mig själv för att jag inte orkar. Så tråkigt!

Onsdagonsdagonsdag...
Eftersom jag har blivit så trött på att sitta hemma och vara sjuk och bara vara, så tog peter med mig ned på stan en sväng. Jag kan ju inte ha varit det bästa sällskapet :) Så fort vi kom in i en butik så svettades jag ihjäl, puh!! Orkade inte många affärer innan magen ville ha mat. Så en sallad slank ner och sen gick vi hem.
När vi väl kom hem så var det städning på shemat.. Tror ni jag orkade? Jag höll på att dö. Av tre affärer och en lunch så var jag nära döden.  haha helt otroligt :)
Jag slängde mig på soffan en sväng men sen tog jag tag i det, lite iaf. Damsög för det var förjävla skitigt, att moppa? Nä, jag orkade inte.. Istället tog jag tag i tvätt och plockade undan så nu ser det riktigt fint ut. Bara att moppa av senare i veckan när jag har ork.
Nu har jag tänt lite ljus och har lite myskväll för mig själv. Peter är hos Jon och kikar på fotboll, men han är nog tillbaka snart.. Hoppas att han inte blir tokig på mig för att jag har tänt ljus :) Han brukar bli det, för det är en del ljus här i lägenheten.. Jag gillar ljus, det är jätte mysigt :)

Nu har jag ont i huvudet... Så jag tänker ta en alvedon, slå omkull mig i soffan och invänta älskling!!

Söndag 18

I fredags åkte jag med klassen upp till Huddik. Vi hade en jazzkonsert där, och vi var bara såå bra!! :) Kul var det..
Vaknade på lördagen och kännde mig sådär, men jag och mamma tog oss ner på stan en sväng ändå. Sen skjutsade Peter mig till Karin där vi blev bjudna på mat. Det var väldigt trevligt, drack lite vin och hade det kul.. Men det tog inte lång tid innan alvedon tog slut, min hals kajkade ur och febern tog tag igen, uff.. Men som sagt man heter väl inte westberg bara för att, nej jag härdade ut hela kvällen och vid ett någon gång hämtade Peter mig och vi åkte hem och la oss.. Tack Karin :)
Har väl inte sovit så pass mycket inatt, har mest suttit och hostat :/ Och så har det fortsatt resten av söndagen också, uff jag hatar att ha feber!! Peter och jag har ätit lite nu, och jag tror att jag bara ska ligga i soffan resten av dagen, man orkar ingenting, fyy..
Hoppas ni andra mår bättre än mig och ha en bra dag :) !

Måndag 12

Jag bara toook-myser med min gobit. Eller mina gobitar kanske man ska säga :) Zlatan är så gosig så vi somnade av en stund med varandra, mysmysmys :) Peter och Zlatan är ute på en prom nu, men sig hem skulle dom ha popcorn.. Det har dom lovat, hihi :)


Onsdag 7

Onsdag idag, en mycket bra dag. Vi har bara musikämnen i skolan. Även bara kör och ensamble :) Jag och karin hade en rolig minut för oss, hihi kika på bilderna!
Denna kväll skulle ha bestått utav pluggning, men det är ju förjävla tråkigt eller hur? Så jag, älskling och jon tog tag i vårt vitrinskåp. Peter har fixat två spotlights, mycket fint. Jag gjorde tacos och diskade alla glas från vitrinskåpet. Resten av kvällen har jag suttit vid pianot, pillat llite vid tonerna och druckigt lite rödtjut, mums..
Nu sitter grabbarna framför mig nere på golvet och är väldigt inne i tv-spelet. Nya fifa såklart, ojoj! Jag ska tvätta av mig och borsta tänderna för att sedan mysa ner i sängen och invänta john blund.. Imorgon ringer jag doktorn :( detta måste bara tas bort innan jag blir tokig..
Puss och kram


Jag och Karin under ensamblen


Jag och Karin busar under ensamblen

Söndag 4

Ligger nerbäddad i sängen, mmm mycket mys!
Tänker tillbaka på helgen och tillbaka till utlandet, mmm mycket mys :P
Hehe, det jag egentligen tänkte säga var typ, godnatt.. puss

    
Jag i helgen     Peter i utlandet


Kärlek


Lördag 4

Idag är det lördag... Vaknade ganska trött efter en bra fredagskväll, men det var bara att hasa sig till jobbet ändå.. Jag och mamma tog tag i mitt och peters kök. Det är inte bara att gå igenom ett kök, men gud så fint det blev. Allt är på sin orning och rent, helt plötslligt känns det som ett nytt kök :) Nu är det bara fönstren som måste putsas och lite gardiner som ska bytas, sen kan vi välkomna vintern..
Idag har jag även hunnit med att handlat lite och ätit med pojkarna.. Sen gjorde peter sig iordning för en kväll med pojksen och jag har suttit i soffan mest hela kvällen. Det är faktist skönt att vara ensam ibland, men verkligen inte för ofta. För även fast det är skönt, så saknar jag peter.. Konstigt :)
Men det verkar som att pojkarna snart har fått nog, för det plingar i mobilen och det pratas om hämtning. Så jag ska ta och kasta på mig lite kläder, hämta hem älsklingen min och sen ska vi mysa ner och somna till en film. Fy, jag tycker det låter underbart :) Hoppas ni andra haft en trevlig lördag, puss...

Torsdag 1

Ojojoj vad tiden går fort när man har roligt! :) Denna vecka har bara flugit förbi, men det är nog bara för att jag har massvis med roliga saker som väntar mig i helgen. Plus att jag typ har världens bästa sambo, och då menar jag världens :P Du kan försöka hitta någon bättre men nää, nu talar jag sanning och han är världens bästa :D Han som gör min vardag mycket enklare och roligare, stor puss till honom för det!
Men över till annat. Det roliga i helgen var det! Igår blev det lite shopping och sedan mat och fotbollskikande på Interpool i Gävle med Peter syster och Johan, mycket trevligt. Imorgon kommer det några efterlängtade pinglor hem till mig för några glas vin och god mat, sedan bär det av mot Lenninge där det vankas lite klassfest med gamla klassen. Det kommer nog att bli skoj :) På lördag måsta jag tyvärr jobba en sväng men sedan bär det av mot Molle där det också vankas några glas vin och sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda.
Detta låter väl bra, eller hur :)
Tråkigt nog sitter jag nu i skolan, urk. Men har bara en lektion kvar sen får jag brassa hem till älsklingen min igen. Det lät mycket bra i mina öron :)

RSS 2.0