Tisdag 27

Ny klänning..


Tisdag 27

HEJA HEKTOR
Es3 slutproduktion
Köp biljetter på Hollywood och stadsbiblioteket i Söderhamn
50kr för studerande upp till 23år
100kr för vuxen
7-8 maj på Söderhamns teater

Tisdag 27

Jag har en dålig dag. Tisdagen som skulle bli så bra, bara två lektioner i skolan sen hem och plugga undan lite saker. Dagen började så dåligt som den bara kunde ha gjort! Vaknade med världens illamående. Försökte sminka och göra mig iordning men fick sätta mig ner på toaletten stup i minuten för jag trodde jag skulle svimma annars. När jag väl kom ut i den friska luften kändes det lite bättre, men på bussen trodde jag att jag skulle dö. Jag ville inge annat än att slänga mig av bussen och spy. Mådde illa och kände paniken inom mig i en hel timme på bussen. När jag kom fram gick jag raka vägen till caféterian för att köpa mig något att äta. Jag brukar bli såhär dålig när jag inte ätit något så jag tänkte att det var det som fattades. Åt och kände mig återigen lite bättre, men inte länge till. Var med på lektionerna men sen ville jag bara hem, hem, hem! Satte mig på bussen, och kände att jag behövde spy redan efter 5 minuters bussresa. Inte bra alls eftersom att jag då hade 55 minuter kvar på min resa hem :( Där satt jag och hyperventilerade i en timme för att inte kräkas på bussen, när vi stannade på bollnäs station hann jag inte längre än 10 meter från bussen till en buske där jag la världens kräka! Oj vad pinsamt säger jag bara. Men jag kunde inte hålla emot längre. :)

Nu är jag iaf hemma, köpte mig en drickyoghurt för att dölja smaken av spya i mun, men det gick inte läng tid innan den kom upp också. Men den kräkan hamnade i toaletten här hemma! :) Jag sitter i soffan och försöker plugga lite, har iaf skrivit en del på svenskan, orkar inte påbörja historian, den får vänta en stund! Ska fortsätta skriva så mycket som möjligt på svenskan tills hjärtat kommer hem. Då hoppas jag nästan på att få åka och köpa blommor till balkongen om jag orkar. Annars kanske vi kan göra det imorgon!


här sitter jag, tycker lite synd om mig själv och
pluggar i en mysdress jag fått av min kära mor!

Torsdag 22

Gillar inte torsdagar! Nu har jag suttit här sen kl 11, kl är nu snart 13 :( Bara för att vi ska ha en svenskalektion kl 14, suck. Menmen, på denna tid har jag ju självklart hunnit gjort bort mig. Brukar ju vara ganska bra på det!

Jag sitter vid skrivaren i datasalen och maria ropar på mig och frågar om skrivaren är på. Jag hoppar upp och trycker på on-knappen men inget hände. Ropar tillbaka att den inte verkar funka eftersom att den inte startade. Letade efter sladdar å grejer för den kanske inte var ikopplad tänkte jag. Men efter en stund av trixande och fixande insåg jag att alla sladdar satt där de skulle och kunde inte förstå varför den inte fungerade. Säger till maria att den inte funkar helt enkelt. Under tiden jag säger det ser jag ett stort a4 papper som ligger på skrivaren. OBS, SKRIVARE UR FUNKTION! Ojsan, såg inte den :)

Så nu har folk här fått sig ett gott skratt. Jag ska fortsätta sura fram tills lektionen börjar, sen får jag åka hem! :)

Lördag 17

Dåligt med inlägg här, förlåt men lever ett stressigt liv nu!

Denna vecka har jag och hjärtat mött varandra i dörren, hej, hejdå. När jag kommer hem från skolan åker han på träning och när han kommer hem åker jag på träning. Usch! Nu ska det bli ändring på detta! Men denna lördag har varit allt annat än lugn. Upp och iväg för att titta på pojkarnas innebandymatch, vidare ner på staden för att äta lunch med mamma och syster. Fort hem för att göra mig iordning till hälsinge expons modevisning. Ut på scenen och glänsa. Fort hem för att se pojkarnas fotbollsmatch, nu fort till lägenheten. Byta om, fixatrixa och fort till söderhamn för middag med brudarna! Puuuuuh!
Nästan samma visa blir det imorgon :)

Men nu blir det andra bullar. Har inte tid att sitta här och skriva, måste åka nu! Puss

Torsdag 8

BomKraschPaw. Nä inte riktigt då!
I måndags när jag och peter skulle åka hem från växbo så hade det vräkt ner snö hela dan och hela kvällen. Peter åkte före för vi hade varsina bilar. När vi kom på skogen så kände jag hur bilen släppte så fort jag kom ur spåret och in i snöblasket. Saktade ner och såg hur peter fortsatte i vanlig fart. Tänkte inte mer på det utan försökte hålla bilen i spåret som blev efter peters bil. Innan jag ens hunnit blinka med ögat så slängde sig bilen åt vänster. Snurrade ett varv och hamnade på fel sida. Sen vet jag inget mer än att jag hängde på sidan i diket. Bilsen stod fint parkerat, fast väldigt snett där nere i diket.

Det blev så konstigt för jag hann med att tänka så mycket. När bilen slängde sig åt vänster så tänkte jag att jag absolut inte skulle trycka ned bromsen för då skulle det gå åt helvete. Därför tröck jag ned kopplingen och försökte svänga tillbaka åt höger. Dock hände det ingenting, därför fortsatte jag att hålla ned kopplingen men stängde mina ögon, tokhöll i ratten och inväntade det värsta. Fanns lixom inget annat att göra!
Jag hade åkt typ på bredställ ned i diket, touchat diket med höger front och sen hade bakdelen slagits ned längs diket. Så när jag öppnade ögonen igen så satt jag där, bilen på fel sida dike, åt fel håll.

Paniken började komma och insåg att jag lämnat telefonen bredvid mig på sätet, den hade alltså flygit och låg förhoppningsvis någonstans i bilen. Jag hängde lite på nå vis i bältet eftersom att bilen lutade ganska mycket. Därför var det dundersvårt att få loss bältet, och när jag inte fick loss mig själv så fick jag ännu mer panik. Började dra och rycka i bältet men inget hjälpte så började istället gråta. efter en stund fick jag loss bältet och ramlade över på andra sätet. Fick panik igen när jag tokletade mobilen. Till slut efter att jag klättrat till baksätet så hittade jag den på golvet under stolen.

Ringde till peter men upptaget, snacka om att jag var arg på honom då. :) Ringde istället mamma, hihi nu i efterhand kan man skratta lite åt det. Hade tydligen sagt lite roliga saker till mamma.
-Mamma!! Jag har kört i diket!!
-Lugn gumman, jag och pappa är påväg.
-Jag har snurrat!!
-Sitter du fast emelie?
-BILEN sitter fast!!
-Men bilen, sitter DU fast?
-Nä, men vågar inte kliva ur. Och mamma, jag tror att porslinet inte gick sönder!
Haha, tror inte att mamma var så intressead av något porslin men jag hade ju faktiskt precis köpt nytt på dagen, klart jag tänkte lite på det :)

Tur som jag hade stannade en förbipasserande bil som råkade vara mammas och pappas granne. Han hjälpte mig ur bilen och sen väntade med mig tills mamma och pappa kom. Tack!!

Fick tag på peter så han kom tillbaka och hämtade mig medans pappa fick åka hem och hämta traktorn. Han hade försökt dra upp bilen med traktorn men icke då. Det var så packat med snö under bilen så han fick haka fast bilen med traktorn och lyfta! Jag låg hemma och mådde dåligt för det var systers och johans bil. Tänk om jag hade totaltförstört den. Usch, mådde så dåligt. Kunde intr sluta tänka på när jag blev tvungen att ringa syster och johan och besrätta vad jag ställt till med! Men pappa ringde och vill ni veta något skumt? Inte ens en liten repa. Helt sjukt, jag förväntade mig bucklor, repor, att all lack skulle vara borta. Men nä ingenting. Pappa hade bilen inne i värmen under natten för all snö som låg i diket följde med bilens undre del. Den fick tina av och sen tvättade pappa bilen sen var det bara att tuta och köra igen. Helt sinnessjukt att det inte ens blev en liten repa!

Idag ska jag köra ner systers och johans bil till gävle. Vi får hoppas på det bästa :) Med min vanliga tur så sitter jag väl där i diket på E4an!!

Man har ju lärt sig en liten läxa iaf. Nu måste jag skynda mig lite, ska fixa håret hos syster kl 13. Puss

Torsdag 1

Nu är jag så otroligt irriterad så jag skulle bara vilja skrika och be alla dra åt helvete.. Jag har ett projektarbete att göra denna helg, en konsert. Förlåt jag kan inte dricka, ut å festa som alla andra imorgon. Jag totalt förstör min röst då. Se mig som tråkig men så är det bara!!

Var hem till växbo idag efter skolan för att fika lite, pappa fyller år! Hade det jätte trevligt så önskar att jag stannat kvar för något välkomnande hem fick man ju inte! Vad har hänt med att svara i telefon eller svara på ett sms, tydligen jätte svårt nu för tiden? Hade jag som sagt vetat att det skulle vara tv-spels turnering här så hade jag kunnat stannat i växbo så jag inte störde. Men det var svårt att veta när vissa inte kan svara på frågor.

Sitter i sovrummet och är lite lätt irriterad då. Men nu är det som det är, projektarbetet som gäller i helgen sen får ni tycka vad ni vill. Lika bra att lägga sig kanske? Godnatt

Onsdag 31

Idag var en bra dag!! Löjlade mig med nathali och sedan dansade med carmen, superkul. Handlade med hjärtat ikväll, en timme senare, fem kassar och ett fullt kylskåp rikare åt vi grillad kyckling med potatisallad. Mums så gott! Men nu är det hög tid att sussa, måste komma ihåg att gratta pappa som fyller år imorgon också :) Godnatt!

RSS 2.0