Tisdag 29

Har haft en bra dag på jobbet (som vanligt men ändå). Ett härligt träningspass (också som vanligt ju). Meeeeen ont i magen som en gnu så jag vet knappt vad jag heter längre! Snälla, måtte jag inte få sova denna natt..

Längtar redan till lördag då jag ska hem till mamma och pappa och julbaka. Det blir nog allt möjligt, glögg, lussebullar, knäck, ischoklad, kola och mycket mycket mer :) Syster kommer nog även hem och bakar med oss.. Men ska redan imorgon börja på lite julsaker. Dags att julpynta i skylten :)

Ska ta mig en varm dusch och sedan hoppa till sängs!

Kramar om!!
Emelie


Måndag 28

Helgen har sprungit förbi då den varit fullspäckad med aktiviteter! Idag är det måndag och jag känner mig helt slutkörd, ligger som sagt redan i sängen och ska sussa. Klockan är 22 :)

Tänkte fylla på önskelistan!! :)

Stilrena ganska tjocka silverringar!


Helkroppsmassage!


Sen kan jag lägga till att presentkort aldrig är fel :)
Ikea, scorett, din sko och klädaffärer..

Nu är ögonen väldigt tunga! Dags att hälsa på John Blund.
Kraamar!!

Torsdag 24

Önskelista!!

Om syster tagit denna bild själv, kan du åka tillbaka
och köpa massvis med olika till mig! :)


Olika former från denna serie.


Oooch, där var den önskelistan slut :D Haha!
Det kommer flera!! Känner bara att jag inte riktigt har huvudet med mig nu!

Är snart i gävle efter en dag innehållande kurs i stockholm!
Ska ta och byta tåg sen sova en stund.
Har förhoppningsvis uppdaterat med en ny önskelista imorgon :)

Ha en fortsatt trevlig kväll allihpa!
Kramar

Söndag 20

Oj vilka roliga dagar jag har haft nu!
I torsdags packade jag, Lina och Sofie oss iväg ner till Halmstad. Sov där i några få timmar sedan drig vi oss iväg till huvudmålet för denna resa, vilket var Ullared!! :) Vi gick inne på Ullared från åtta på morgonen till nästan sju på kvällen. Då packade vi in oss i bilen och drog mot Bollnäs igen, haha! Vi åkte alltså närmare 150 mil för några timmar inne på Ullared :) Tokar!!

Sent på fredagnatt när vi kom hem till våra nära och kära så får jag en supertrevlig överraskning. Hjärtat hade lagt vårt nya golv i vardagsrummet och det blev så bra!! :) Bilden är tagen nu på kvällen så färgen gör sig inte rättvis i mörkret, men det blev ett vitlaserat ekgolv iallafall..



Igår var vi på Palladium och kikade på Engmans Kapell. Det var mycket trevligt och roligast hade vi såklart före på förfesten.. Jag och Peter bjöd in till fest och innan det var klart var vi ett helt gäng här hemma. Vi har alltid lika roligt tillsammans!! :)

Idag, söndag! Dagen började dåligt då både jag och Peter vaknade med en fruktasvärd huvudvärk. Så kan det gå :) Men då blev det istället mycket mys i soffan tillsammans då vi inte riktigt orkade ta tag i något! Men några timmar senare fick vi i oss lite mat och sedan drog vi till Hägge och Linda för att hjälpa dem flytta in i huset :) Dom kommer få supermysigt i sitt lilla röda hus!! :)

Nu sitter jag nermyst i soffan. Har tänt massvis med ljus då det är kallt i lägenheten eftersom fönster och dörrar knappt är tätade, burr!! Men snart kommer hjärtat hem så då kan han värma mig :)



Hoppas alla haft en lika bra helg som jag!! :) Kramar

Måndag 14

Förra veckan var jag och tre tjejer från jobbet på utbildning i storstan, närmare sagt på Skepparholmens konferens och spa. Superfint hotell med god mat och en inspirerande utbildning!!
Det blev alltså en kortvecka på jobbet då vi var på utbildningen mån-ons. Därför känns även denna vecka kort då jag ska till Ullared på torsdag med Lina och Sofie :)

Just nu i denna stund har jag tvättat lite, rensat vår garderod/skrubb/skoförvaring så man nu igen kan säga att det är min walk in closet for my shoes. Det brukar efter ett tag förvandlas till peters slänghörna, men jag gör ett tappert försök iaf :)

Det är ju för tusiken jul snart också!! Måste knåpa ihop en önskelista till tomten..

Hoppas alla har en fortsatt trevlig kväll..
Kramar Emelie.

RSS 2.0