Tisdag 29

Jag hoppas att alla har haft en underbar jul.. Det har iaf jag :) Fööör den har spenderats med hela tjocka familjen.. Och vi fick alla jätte mkt julklappar.. Gud vad snälla familjen måste ha varit iår :)

Jag fick allt ifrån:
smycken
dator
skrivare, kopiator, skanner
kastruller och annat bra att ha i köket
adidasdress
skiddress
presentkort, gina och ikea
biljetter till en hockeymatch
kläder, halsdukar mm
glasvasar
hudvårdprodukter
shampoo å balsam årsförbruknig
aaah, mycket mycket mer.. Jäklarns, massvis med bra saker :)

Jag är iaf jätte nöjd med julen och vad den gav ;)

Nu är det snart dags för nyår och den ska firas med massvis med fina människor.. Ute i Skålsjögården tror jag att det hette? :) Börjar dagen med pulkarace och sedan middag och trevligheter.. Vi stannar över natten, vilket betyder att ingen behöver tänka på skjuts, som också betyder att alla kan ha riktigt kul :) Längtar..

Peter har lämnat mig för fotbollsträning, suck.. Men det går en film på tv som jag bara älsklar, When a man loves a women.. Den är sjukt bra.. Så inte grinar jag inte :) Dessutom ser morgondagen fin ut.. Mammsen hämtar mig och sen hämtar vi upp Maja och lillkussen Sara och beger oss till Gävle.. Maja ska fixa håret hos syster, och jag ska bara kika runt lite, skönt!! Senare på eftermiddagen ska vi äta mat hos svärföräldrarna, göttgött.. Sen är det torsdag och det nya året ska firas :) Det ser ljust ut..

Men nu har filmen börjat, vill ju inte missa en sekund.. Kramar

Lördag 19

Peter släpade in en julgran imorse.. En riktig julgran!! Usch.
Jag fick order om att såga, hugga och dona med den.. Efter många om och med så står den upp, helt jävla otroligt! Jag är helt slut, men måste fortsätta om den ska vara klar ikväll :)


Nä, jag ger helt upp!! Ska han ha en riktig gran får han göra det själv. jag blir helt gaaalen..
Nu lägger jag granen åt sidan och städar istället..

Tisdag 15

Nu är Lucian trött ska ni veta..
Har snart lussat i en och en halv vecka,
och minst fem gånger per dag.. Idag tio!

Nu är vi klara för idag iaf, har en dag kvar imorgon.
Jag har tagit ur fläskfilé från frysen så nu väntar
jag bara på att älsklingen min ska komma hem
så vi kan äta middag..

Antar att jag kommer att vara helt slut efter,
precis som jag har varit de senaste dagarna.
Så nå riktigt kul blir det nog inte.. Jag tänker
kanske åka iväg och kika på någon julklapp
eftersom inget sådant har hunnits med.
Men det blir ju förstårs om jag orkar.. :)

Ha det bra sålänge, saknar er alla i skolan!

Torsdag 10

Helt värdelös dag. uff.
Dunder trött och har haft huvudvärk hela dagen, inte kul alls..

Tidigare idag åkte jag hem till växbo och tvättade lucialinnet, sedan hämtade vi spegeln som vi målat om.. Den är jätte fin och kommer att passa perfekt i hallen :)
Något mer har jag väl inte gjort..

Darling min har åkt iväg på träning.. Jag ska ta reda på efter middagen men det är mkt roligare att sitta här och kika på kläder. Fan, tänk om man hade pengar.. Lixom pengar i överskott så man bara kunde klicka hem allt möjligt..

Nej nu ska disken tas och sedan ska här strykas.. Borde ju plugga också, urk!



Onsdag 9

Det är lucia pågång för fulla muggar :)
Och gud så roligt vi har, faktist så jävla roligt att jag måste få dela med mig utav det..

Vi har nu lussat några gånger, och alltid är det något roligt som händer, hihi. På den första lussningen ramlade Saras krans ner från huvudet till halsen :) Åh jag skrattar bara jag tänker på det.. Gamligarna skrattade och pekade. Detta luciatåg kommer jag aldrig att glömma sa de flesta, hihi..
Efter varje lussning har vi fått kaffe, saft, glögg, lussebullar, pepparkakor och godis.. Oj vad tjocka vi kommer att bli :) Men gud så mysigt det är att sätta sig ner med 6 gosiga tärnor och fika.. puss på det!
Sen har vi ju den underbara Luciabussen :) Whiiho.. Tonade rutor, lucia på turne säger jag bara.. Vi raggar runt och leker spion och har oss..

Idag skulle vi faktist till Odd Fellows och lussa, de ligger vid församlingshemmet.. När vi kommer dit så står polisen där med blåljusen i vädret.. Av med lyset på bilen, sjunker ned i sätet och spionerar, haha! Tänk er själva, sju små flickor i en bil som försöker att inte bli sedd.. Hur som haver så tog polisen med en kvinna och en man + deras barn :/ och åkte iväg.. Hack i hälen kom spionbilen med sju spioner efter.. 100m, det har vi lärt oss från tv.. Då vet inte polisen att vi följer efter dem :) haha.. Men vid polisstationen slutade det roliga och vi fick åka tillbaka..

Men väl på Odd fellows, hjäälp!! Vad är detta för ställe undrade vi?!? En grupp män/gubbar som gör något hemlighetsstämplat i ett mörkt rum.. Vi gjorde oss iordning och fick vänta i ett rum.. I rummet hände det tavlor av gubbar som stirrade på oss. uff! Strax innan vi skulle börja sjunga och gå in i rummet till Odd fellows gubbarna så slogs de två stora vita portarna upp.. Två vakter klädda i kostymer ställde sig med nosen i vädret.. HJÄLP..... Med skräcken i ögonen lussade vi sakta in i ett kolsvart rum.. Där satt dom, Odd Fellows.. Runt omkring oss satt dom och bara storrade, ingen rörde en min, hua.. Och när vi stod på plats och sjöng våra sånger så stängde vakterna dörren och låste!! Hallå, hjälp vad gör dom.. Där var vi, lucia med tärnor och Odd Fellows.. Kläderna de hade såg ut som att vara ifrån soldater från 1800 talet. Markerade axlar, band, berlocker mm.. Riktigt läskiga såg de ut..

När vi sedan fick gå ut så låste vakterna upp dörrarna, vi fick gå igenom men så fort den sista tärnan kommit genom dörrarna, så låste de om sig igen.. Jaha? Snacka om att vara något speciellt, uff! Jag tycker att Odd Fellows är Udda människor :D hihi..
En annan sådan konstig sekt är Balders(Ballar) HAHA som Maja säger.. Herregud, här har vi pratat och skrattat över Balders Ballar i hela tre dagar och vad händer idag.. Jo Lasse, en gubbe som är med oss berättar att han är medlem i Balders Ballar.. Åh, jag dör av skratt.. Hur kul är livet nudå!! :D

Balders Ballar och Odd Fellows är nog inget för mig.. Men dom är jävligt roliga att prata om, iaf tillsammans med sex tärnor som kan få det mesta att bli roligt.. :)

Vi ska fortsätta lussa och spionerna på.. Men nu ska Lucian plugga :)

Tisdag 8

Nu har lucian dragit igång i all sin hast.. Vi lussar på och idag åkte jag och hämtade bilen vi ska turnera i :) Från att inte ha någon bil alls så har jag gått till att ha två, knasigt! :)
Igår åkte iaf jag och Peter hem till växbo och målade sista varvet på spegeln. Den blir skit snygg!! (nöjd). Sen kikade vi på en film och sussade till i soffan :) Idag har Peter jobbat och jag har lussat..

Känner att jag missar nästan allt i skolan nu på slutet. Vi slutar den 18, och jag kommer tillbaka till skolan den 17.. Så jag har med andra ord två dagar kvar i skolan innan jul.. hmm :)

Hur som haver :) I söndags var det luciadags i söderhamn (ja, man är ju med där också). Jag snodde någon bild från Emelie Axling som knäppte jätte fina kort.. Det blir en underbar stämmning i kyrkan!
   

Jag ska fortsätta lussa på denna vecka här i bollnäs, sen är det kröningen här den 13, på söndag.. Hoppas det blir lika mysigt och fint här som det blev i söderhamn.. :)
Måste köpa julklappar också ?!?! Gosch, ute sent iår :/ Men vi ska nog kunna skrapa ihop något bra ändå.. Svåraste är ju till sambon min :/ Har ni förslag så kommentera dundergärna :)

Ha en bra dag, nu måste jag plugga lite!
Puss och kram..

Onsdag 2

Känner att jag bara måste få visa min underbara kusin Elias!!
Här får jag och min syster gosa med bästa kussen :)

 

Puss på dig min gounge!!

RSS 2.0