Söndag 28

Nu har lilla jag lärt mig en sak. Att när man ska åka på fest, eller som igår bara dricka lite vin hos vänner så ska man ta med sig en vinflaska. För om det då blir som igår så hade man vetat när man skulle sluta dricka, just det när vinflaskan var slut! Men då som jag gjorde, tog med mig en vindunk. Då blev det helt plötsligt svårt att veta när man skulle sluta dricka! Ni förstår nog vart jag vill komma med detta? Dunken visade spår på vägen hem från tupps, det tog sin lilla tid med andra ord, och även imorse visade dunken vad den kunde göra. Huvudvärk mina vänner, huvudvärk!

Men tackar ändå för en kanonkul kväll med frida och grabbarna!!

Fredag 26

Sitter och har religon nu. Polisen tog mig för bilstöld, fick sitta i häkte i två dagar innan min advokat kom och betalade borgen. Dock betalade hon med falska pengar så nu sitter jag här med fotbojja denna gång! Värsta skit alltså, alltid sådan otur.

Torsdag 25

Tänk att ibland funderar jag över hur fort jag växer. Ibland när jag läser runt på bloggar och på facebook så tycker så många att dom börjar bli vuxna. De får ta hand om sig själva, laga mat, tvätta, städa mm. Och då tänker jag efter, det är ju faktist vad jag gjort nu i tre år. Sedan jag flyttade hemifrån, och inte känner jag mig nå vuxnare för det? :) Det som så många tycker är jobbigt och ovant är ju som vardgasmat för mig. Som att kliva upp sex en morgon, laga mat när man kommer hem, städa, tvätta å diska. ÅH det är så jobbigt. Jag kliver upp halv sex, fem dagar i veckan. Kommer hem lagar mat, städar, tvättar och diskar. Thats life! Jag har dock en underbar sambo som är jätte duktig och hjälper mig mycket. Så jag klagar inte alls, jag har det jätte bra. Men kände hur jag reagerade bara på att syster skrev att hon skulle kliva upp sex imorse för att titta på hockey, om hon orkade. :) Tänk om jag fick titta på hockey när jag klev upp, vilken känsla. Nepp 06.50 sitter jag på bussen, inget roande här inte.

Men sen finns det vissa dagar som gårdagen då jag inte behöver göra något alls. När jag kom hem vid fem så lagade jag lite middag, åt med hjärtat och sedan sov jag bort hela kvällen! Så underbart skönt och behövligt. Peter plockade undan så jag fick sova vidare, är han inte underbar så säg? Därför fick jag lite skuldkänslor och började denna dag efter skolan med att plocka undan lite, strykt tvätt, vikt tvätt och nu är en till tvätt i tvättmaskinen. Ska plocka undan disken också, sedan kanske jag får krypa ned i soffan en stund? :)

Satt i skolan och pratade lite idag och vi kom in på min och Peters sodastream som helt utan anledning exploderade igårkväll. Peter fyllde flaskan med vatten och skruvade på den som vanligt. Jag stod bredvid och stekte pannkakor. När han sprecis tryckte på knappen för kolsyra så pangade det till otroligt högt och det var vatten i hela köket, mest över oss faktiskt! Flaskan hade totalt spruckigt och därför allt vatten, men samtidigt som hela jäkla sodastreamen också gått sönder. Hjärtat mitt hade handen under flaskan när han tryckte på knappen så han klämde fingrarna ordentligt eftersom att sodastreamen sköt flaskan nedåt samtidigt som den sprack. Sandra visade mig en artikel om en man som varit med om samma sak. Han ringde och klagade till förtaget men fick till svars att det var hans eget fel eftersom att han antagligen hade haft flaskan i tvättmaskinen. Dock hade han inte haft det så han överklagade detta. Jag funderar om man ska ringa in och klaga lite bara för att få detta att gå fram. Vi har aldrig kört dessa flaskor i diskmaskinen utan disker dem för hand. Vad tycker ni? Jag vågar iaf inte längre göra kolsyrat vatten med sodastreamen (vi har en till).


Onsdag 24

Hihi, denna dag fick ett oväntat avslut! Den slutade på kuriren, reslutat kommer i tidningen :)
Det värsta är att varje gång jag skriver här nu så kommer jag att tänka på dem, om denna artikel. Haha, men bara därför ska jag börja snoka nu. Precis som dem ;)

Och snälla, kan någon snäll själ ge mig dessa skor? Please..

Onsdag 24

I måndags kom sötnosen nathali hem till mig. Vi busade på, drack ett glas vin och mumsade i oss popcorn! Pratade bara massvis med strunt :) När vi vaknade på tisdagen var det bara att piffa till i håret och smeta på mascaran sedan hoppa in i auidin som med hjälp av mitt rattande tog mig nathali och sibel till Sundsvall.

Noliamässan väntade oss, dock gick vi bara några varv och åt lite godis. Sedan hoppade vi in i bilen igen och tog oss vidare till centrum. Inte mycket till shopping för oss blev det men en mysig dag hade vi, tack för det! Som vanligt när det gäller oss så händer det ju massvis med tokigheter, men jag tror vi håller dem för oss själva denna gång.

BeställaBeställaBeställa
Åh dessa godingar vill jag ha, vill ha mkt mkt mkt mer av dem. Finns så mycket fina småhjärtan, krokar, skålar mm, men visar några snyggingar som snart kommer att bli mina.


Finns dunderfina olika hjärtan, vet inte vilka jag vill ha. Vill ha alla :) Men det blir för många. Jag vet iaf att jag vill ha ett hjärta som finns på majas café (samma design) att hänga på badrumsdörren. Och sedan en välkommen skylt, så fina!

Tänker beställa lite nu, sedan ska jag åka till majas och kika ännu mer. Kan inte få nog!!


Måndag 22

Sitter i ett övningsrum, spelar och sjunger lite! Det är snart dax för sånglektion med ullis. Sedan väntar en lång och tråkig dag i skolan, musikteori och dubbellektion i naturkundskap. Urk!

Söndag 21

Puuuuh!!
Nu har hela lägenheten gåtts igenom från topp till tå. Till och med varenda liten list i lägenheten har blivit ren. Nu luktar det så gott så :)

Hjärtat har dragit iväg på träning så jag ska ta och göra mig iordning och sedan ska vi vidare på middag hos svärföräldrarna. Ikväll hoppas jag att jag får ligga i soffan och bara slöa till en mysig film, hoppas!

Söndag 21

Helgen har varit jätte skön. I fredags fick jag höra utan älsklingen att han hade träning kl 17, innebandy kl 19 och sedan var det hockeykväll hemma hos oss kl 21. Det var med andra ord bara för mig att hitta på något. Så jag åkte hem till växbo. Till mamma och pappa, syster hade också kommit hem så hon tog tag i mitt hår :)

På lördagen hälsade vi på Linda och Hägge och lilla Tilda. Underbart söt!! Sedan åkte vi hem till växbo igen och åt middag, då hade även Johan kommit hem och hälsade på. Vi åt, tittade på melodifestivalen och självklart OS. Vilket guldlopp av svenskarna. Vi satt i soffan och skrek å hade oss på slutet så att guldet skulle bli vårt. Men jag är nästan lite gladare över bronset :) Johan gjorde ett kanonlopp, vi alla var nervösa under hela loppet. Och vi alla blev rörd över hur de andra svenskarna hjälpte honom till medalj. Bra Sverige!!

Nu är det söndag. Städa, tvätta och kalasa står på schemat.

Fredag 19

Fredag och två lektioner innan helg. Religion och historia, det kan nog inte bli mycket sämre. Efter skolan ska jag hem och städa undan lite, sedan åka hem till växbo och fixa håret för syster har kommit hem över helgen. Med mig hem sedan får jag en ny och fin byrå :)

Igår hade jag en dundermysig kväll med hjärtat. Sussade en timme efter skolan (behövligt). Lagade tacos och myste i soffan framför OS. Jag somnade sedan i soffan, hihi!

Nä nu är det dags att pallra sig till maten snart. Hoppas det bjuds på något gott.

Torsdag 18

Jag var inte så tuff som jag trodde igår! Det tog tid men till slut sussade jag in en stund. Men sen kom hjärtat hem och snidade om å greja, varför vet jag inte men jag vaknade iaf och sen var det helt omöjligt att somna om. Suck! Strax före min klocka ringde så kom han hem igen. Han kommer nog att vara ganska trött idag :)

Nu är jag i skolan, ligger i soffan och skriver en uppsats i kulturhistoria, det går inte framåt. Samtidigt lyssnar jag på Babylon Zoo - Spaceman :) Haha, kan vara en av de mysigaste låtarna som gjorts.
Spaceigt värre!

I helgen vill jag inget annat än att mysa med mitt hjärta.
Jag är så trött, orkar inte göra något speciellt.


Onsdag 17

Hatar att vara ensam hemma! :( Jag har jätte ont i magen också, jävla mensvärk. Det blir bättre med åren, jo tjena. Jag har inte känt en förbättring på dessa 8 år iaf. Dåliga mänskliga, naturliga sak!

Jag vill bara att hjärtat ska krypa ner i sängen brevid mig. Det kommer han att göra också, fast senare inatt. Hoppas att jag vaknar så jag kan pussa lite på honom. Pusspuss.

Nu ska jag försöka att sussa lite. Har föresten redan nu ställt klockan så jag inte glömmer det :) Imorgon väntar världens tråkigaste skoldag, men thats life har jag lärt mig efter ett antal år i skolan. Man börjar vänja sig nu när det närmar sig slutet, hoho!

Godnatt.


Onsdag 17

Åh titta vad duktig jag har varit nu!! Tack vare lite hjälp från Marre så har jag klarat av att fixat lite i bloggen. Jag tycker att jag har varit jätte duktig :) Ska hitta på någon rolig header nu när jag vet hur man gör, men det får se ut såhär nu.

Hjärtat lämnade mig nu för träning. Men det värsta är att han har lämnat mig för hela kvällen/natten
:( Dumma Jon har lurat dit honom för fotboll/OS/hockey natt med öl å grejer. Klart Peter blir sugen då.. Hihi, nä skojade bara. Självklart att grabbarna ska kika sport hela natten! Jag tycker isf att det är snällt av Jon att han låter dem vara där så jag kan sussa :) Annars brukar det kunna bli lite livat när det inte går som grabbarna själva vill.

Känns dock lite konstigt, vad ska jag nu hitta på? Brukar inte kunna somna utan mitt hjärta brevid mig heller, men inatt ska jag visa att jag är en stor flicka och kan klara mig själv :)

Hmm, borde kanske städa lite då nu när jag är ensam? Fast ;) snart isf hihi..
Tänker kika klart på vänner nu, sedan måste jag göra iordning någon mat till mig. Det var dunderäcklig frukostkorv med brockolligratäng i skolan idag, uff. Nä, finmat till middag blir det ikväll :)

Skickar iväg en puss till mitt hjärta!

Onsdag 17

Sötaste Freddie är i skolan!!!
Han har dock brutit benet, lilla stackarn.


Sov över imorse, suck! Glömde ställa klockan igår kväll när jag gick och la mig, bara toksomnade. Men missade bara en lektion, vaknade av ett sms av Nathali. Tack gumman :)

Idag blir det Luciafika på stan, jippi. Är lika glad varje gång vi ska träffas, underbara vänner! Sen direkt efter väntar ett svettexpresspass, puh.


Jag imorse när jag var sur och väntade på bussen!!

Tisdag 16

Jag har världens underbaraste pojkvän och sambo!!
4 veckors massage hos en jätte duktig massör, det är helt underbart skönt.
Måndagar är nu mera min favoritdag. :)

Nu ramlar det in saker att göra, Emelie kommer att ha fullt upp. Närmast väntar födelsedag och studentkryssning i mars. Sedan går vi in i april och mitt och Sibels projekt arbete kommer att äga rum. Fick även ett till projekt som kommer att äga rum i april. Såfin vill ha mig som modell till Hälsinge Expon, superkul. Sedan har vi maj och slutproduktion, hoppas så många som möjligt kommer och ser vår sp på teatern i Söderhamn den 7-8 maj! Sedan bara ramlar vi in i juni, bal och student. Det gäller att ha många järn i elden eller hur man säger. :)

En stor Puss till mitt hjärta!

Måndag 15

But I loved her first and I held her first
And a place in my heart will always be hers
From the first breath she breathed
When she first smiled at me
I knew the love of a father runs deep
And I prayed that she'd find you someday
But it still hard to give her away
I loved her first


BLOPPIS!!

Välkommen till Bloppis!!
Lämna en kommentar om vilket plagg du är intresserad av,
kom ihåg att lämna mail.


Det är först till kvarn som gäller!!


NR.1 - Svart tunika, stl S - 150:-

NR.2 - Svart Hello Kitty Tisha, stl 36 - 50:-

NR.3 - Dödskalle Tisha, stl XS - 50:-

NR.4 - Svart tunika, stl XS - 100:-

NR.5 - Svart snygg Tisha, stl S - 80:-

NR.6 - Marinblå/vit randigt sommarlinne, stl S - 50:-

NR.7 - Marinblå/grön randig tröja, stl XS - 80:-

NR.8 Mörkblå LEE jeans, stl 27-31 - 200:-

NR.9 LEVIS jeans, stl 571 Slim Fit motsvarar ca en 27:a - 150:-

NR.10 Svart/vit randig skjortklänning, stl 34 - 100:-

NR.11 Mörkgrön mysig tröja, stl M - 200:- (aldrig använd)

NR.12 Vit stickad väst, stl S - 80:-

NR.13 Grå klänning/linne, stl S - 150:- (använd 1 gång)

NR.14 Vit sommarklänning, stl 36 - 100:- (aldrig använd)

NR.15 Svart klänning/linne med fickor, stl 34 - 80:-

NR.16 Röd häftig tröja, stl S - 100:-

NR.17 Grå mysig tunika med fin rygg, stl 34 - 80:-

NR.18 Grå mysig tröja, stl S - 100:-

NR.19 Rosa sommarklänning/linne, stl M - 80:-

NR.20 Svart midjekjol med fickor, stl XS - 150:-

NR.21 Ljusa shorts med hög midja, stl 26 - 150:- (alrig använd, lappen kvar)

Fredag 12

Igår kom ett litet mirakel till världen.. Tilda elsa johanna, dotter till min kusin Linda och hennes Andreas. Ett stort grattis till er!!

HELG, jaa underbart.. MEN....... Hjärtat är borta ikväll, fredag jippie :( Jag sitter inte i skolan men jag har skolan i mina händer. En religionsuppsats ska vara inskickad innan midnatt, fy bubblan! Hungrig är jag å, uff!!

Imorgon (lördag) blir det middag på travet, något genom svenska spel tror jag att det var.. Sedan på söndag ska jag och hjärtat åka hem till min mor och far och måla vår byrå som står i garaget och fryser :) Sen tänker jag då tvinga sambon att vara hemma en kväll, det är ju för bövelen alla hjärtans dag!!


Torsdag 11

Fick order om att länka till Stinis och Systers Bloppis!! :)
Stina och Johannas Bloppis!!

Torsdag 11

Belles pojkvän var snäll och filmade mig igår när vi hade musikcafé.. Videon är dock från en digitalkamera så ljud och bild kanske inte är det bästa men det gör väl inget :)?



Emelie Westberg - Falla Fritt

Onsdag 10

Sådär, då har man spenderat över 12 tim på skolan på en dag :) Vi hade vårt sista musikcafé ikväll.. Alla hjärtans dag café.. Det slutade med att bli riktigt mysigt. Ljus, mysig stämning och jätte duktiga klasskamrater! Jag snodde faktist några bilder redan nu utan Bojan :)


Nils, Ulrika och Johan


Åh, gillar Willes mysiga stil när han sitter och låtsas spela piano


Maria sjunger

Tänker faktiskt sno några videos av Bojan imorgon också, hoho! Tycker det är så kul att spara dessa videos mm.. Så man kan titta på dem senare och tänka tillbaka på tiden i skolan :)

Nu ska jag tvätta av mig scensminket och lägga mig i sängen, natti.

Onsdag 10

Onsdag, mitt i veckan :( Sitter i skolan nu och klockan är 07.45 det är inte ok.. Vi har religion och skriver en uppsats, jag skriver om hälsa och droger.. Man skulle säkert kunna göra det intressant men jag verkar inte vilja det :)

Denna skoldag kommer att bli lång, 07.45 - 20.00
Vi ska ha en liten alla hjärtans konsert här på skolan ikväll kl 19. Uff det kommer att bli en lång dag, jobbigt!

Tisdag 9

adidasdress och mössa på skallen, en dubbellektion sedan hem till soffan.. vilken dag :) hjärtat slutar 14, då ska vi hem till växbo och måla och fixa, fint ska det bli :) förövrigt, träning ikväll sedan sooova.. dunder trött!!

Söndag 7

Denna helg har det varit ljusnan cup här i bollnäs.. Jag gjorde en visit till gävle med mamma och mormor, hälsade på syster.. Nu är helgen över och jag och elin har slagit ner oss i soffan.. Vi gjorde något helt otroligt och testade att logga in på lunarstorm.. Och det gick!! :P Haha, tänk att folk nöter det än.. Hade mejl och gästboksinlägg, fick även nya inlägg när jag varit inloggad en stund, vad pinsamt.. :)

Nu ska vi kika på tattuerare på tv.. Peter kommer att komma hem med pizza snart :)

Torsdag 4

Vad tycker ni om mitt senaste köp?
Jag gillart ;)



Torsdag 4

Idag sjukanmälde jag mig från skolan.. Vaknade med feber och mådde helt enkelt inte så bra.. Har mest legat i soffan och knaprat på alvedon. Hjärtat kom hem en sväng efter jobbet och pussade på mig, men nu har han åkt iväg igen :( Ska trycka i mig någon till alvedon så jag blir lite piggare till kvällen när han kommer hem!!

Det sägs ju att det ska vara bra med te, eller hur? Jag har aldrig tyckt om te, det smakar ju ingenting.. Men nu trotsade jag mitt ''ej en tedrickare'' och har två koppar te framför mig.. Gjorde även iordning lite hallonyoghurt med linfrön och solrosfrön, mm mums..

Nu ska jag slå ner mig själv i soffan och kika klart på sex and the city!!


lunch?


två bilder på mina nya skor från graceland

Onsdag 3

Sitter nu i skolan, som jag har gjort sedan 07.45 imorse.. Jag har haft två lektioner, gud vilket bra upplägg schemaläggare, ååh!!

Dunderförkylningen har börjat smyga sig inpå, så jobbigt..

Nu sitter jag och väntar på bussen.. När jag väl kommit hem till bollnäs så måste jag in på biblioteket och låna skivor och noter, sen lär jag väl sitta hela kvällen med att bränna skivor och scanna noter, uff!!

Nu vill jag hem.....

Måndag 1

Då har man gått in i februari, inte långt kvar tills jag fyller år och studentkryssningen äger rum :) Det är i mars det händer!! ;) hihi.

Idag var jag duktig och gjorde klart inlämningsuppgifterna så jag är helt ledig ikväll. Enda kvällen jag och peter är lediga tillsammans. Annars är det träning hit å plugg dit. Därför har vi bunkrat upp med popcorn och dipp, ljusen är tända. Dubbelmys :)

Skulle bara köpa ett nagelack idag på stan, när jag bara råååkade gå in i en skoaffär och se de snyggaste skorna jag sett på länge!! :) Tokbilliga så dom är mina. Ni kan få en bild sen :) Jag kommer att vara sjukt snygg i dem på tex kryssningen, hoho.

Nu är peter ute på videobutiken och kikar för fullt, bäst att jag också hänger med här i svängarna. Annars kan det ju bli vilken film som helst :)

RSS 2.0