Måndag 28

Vad roligt det var att få kommentarer igen! :) Men har fortfarande inte kommit igång med detta bloggandet än, jobbar på det..
Jag var precis påväg ut genom dörren imorse och skulle åka till skolan när jag får ett sms av mina kära lärare att lektionen är inställd. Vilket betydde att jag inte började kl 9, utan halv 1.. Suck och stön, la mig igen men nu är det dags att snart dra sig iväg ändå..
Hoppas på fototajm med caroline någon gång under de närmsta veckorna. Skulle vara super skoj :)
Och sen slänger jag ut en bild till victoria som var sugen på att också färga håret. Dock är det ändå lite ljusare nu efter en vecka på Kreta :)

Nu måste Mimmi åka till skolan så hon inte kommer försent :) Puss

NYTT!!!!!

Rensat bloggen, rensat kläder, rensat gamla lägenheten! Puh, vad skönt det känns :) Kan med dessa ord berätta att jag börjar på ett nytt kapitel i mitt liv. Den 1 sep börjar jag :) hehe, imorgon alltså....

Imorgon efter skolan åker jag ner till syster för att fixa frippan lite! :) Hon är kölsvart och jag kritvit! Hur går då det här ihop? Nä vi ska jämna ut det hela imorgon. En lite mörkare blond färg kommer att fastna i mitt hår så ni inte längre kan kalla min dum blondin, hah! :P

Behövligt behövligt behövligt :) Men nu läll är emelie trött. Så som jag har slitit med saker och grejer ikväll. Nu är jag värd en god natt sömn, eller hur? :) Grabbarna grus kikar på fotboll i vardagsrummet, vilket är mycket bra för då somnar jag gott när jag vet at det finns någon hemma. Bäst av allt är ju när Peter ligger bredvid och håller om mig, då är man prinsessan ska ni veta :) Då mår emelie bra! Och det kommer han att göra snart också. Snart kommer han krypandes och gosar in sig brevid mig, hihi. Kadundermysigt! :)

Nej nu tog ju det här dyrbar tid från min skönhetssömn! Godnatt :)

RSS 2.0